Tästä ei tulekaan niin kattava postaus sisustustarroista, kuin olisin halunnut. Olen kuullut, että Ikeassakin löytyisi niitä, mutta ainakaan nettisivujen perusteella ei löytynyt. Mutta anyways.. Ihastuin ensimmäistä kertaa sisustustarroihin kuukausia sitten lukiessani erästä blogia, jota en muista, ja kyseisen blogin pitäjällä oli seinällään muistaakseni Ikeasta ostettu sisustustarra. Semmoinen kukkaköynnös, joka näytti oikein hienolta. Löysin sitten jonkin aikaa sitten NetAnttilasta myöskin näitä tarroja ja suunnitelmissa on ollut niiden tilaaminen, siitä saisi vielä Kesko-alennustakin :P Ainoa asia mikä tässä jarruttaa on se, että haluaisn nähdä muualtakin valikoimaa ja tähän mennessä en ole vielä päässyt käymään Ikeassa. Pitäisi varmaan se auto hankkia, eikä aina kysellä iskältä autoa lainaksi, koska bussillakaan en haluais mennä kun hyullaanun kuiteski niistä kaiken maailman tavaroista :D No mutta kuteskin löysin netistä semmoisen sivun kuin art4u, ja siellä on myöskin ihan miellettömiä tarroja, mutta hinta olisi pieni este, ainakin niille vähän isommille tarroille.

Miten ne sitten kiinnitetään? Ne ovat kuulemma helppo asentaa, pinnan pitää olla vain puhdas, kuiva ja tietenkin tasainen. Ne voi liimata vain kerran, sen jälkeen niiden paikkaa ei voi enää muuttaa (mutta on siis helposti irrotettavissa) ja ne sopivat myös esim. kaakeleille ja tapetoidulle seinälle. Art4u:n sivuilla voi myös suunnitella itse oman uniikin sisustustarran !

Tässä muutamia mitä voisin itse harkita laittavani kotini seinälle

pitkaoksa264musta_0805_728.jpgkoynnosburgundy_0802_f3c.jpgkolibrimusta_0805_51a.jpg   tropiikinkukkiaaniliini_0802_6fb.jpgaurinkokeltainen_0804_4f2.jpg
sommittelut on vähän huonosti, mutta ei välitetä niistä

Nämä ovat siis art4u:n tarroja. Monista on valittavana jopa 16 värimahdollisuutta. Tuo aurinko voisi olla aika cool varsinkin oranssina, mutta sitä vaihtoehtoa ei valitettavasti ollut tuosta auringosta. Art4u:n tarrat ovat hinnoiltaan n. 30€ ylöspäin + toimituskulut. Noista tekstitarroista en itse ainakaan ole vielä innostunut :D

Tässä muutamia NetAnttilan sisustustarroja

8544470.jpg8544447.jpg8530032.jpg

Tuo köynnösmainen olisi myöskin todella hieno, jos omistais tuommoiset kattokruunut. NetAnttilan valikoimat eivät ole niin laajat ja värimahdollisuuksiakaan ei ole valittavana. Kuvien perusteella nuo art4U:n tarratkin olivat upeammannäköisiä, mutta onhan tuo kivikasakin tai Eiffeltorni aika vaikuttavannäköinen olohuoneessa ! NetAnttilan hinnat olivat n. 10€ ylöspäin + toimitusmaksut.

Onko teillä kokemuksia sistustarroista tai kenties kiinnostuitteko niistä ?

kuvat ovat siis täältä ja täältä