Taas on vierähtänyt pidempi aika, kun vimeksi olen ollut täällä. Mutta nyt jos millonkaan pitäis olla aikaa bloggailla kun loma alkoi !! Lauantaina töiden jälkeen siskoni tuli meille käymään, syötiin ja itse valmstauduin kaverin tupareihin. Vihdoin seikkailtuani löysin Käpylästä oikean bussipysäkin tuparipaikalle siinä yhdeksän aikaan, niin jouduin tietenkin odottamaan sen 20 minuuttia että seuraava bussi saapuisi. No siinä hetken odoteltuani pari kaveria soitti sieltä tupsreista ka kysyi että lähtisinkö heidän kanssa jo kaupungille alottelemaan, koska heille ei ollut juomia mukana ja olivat autolla. Selvä lähdin sitten heidän mukaansa ja tuparit siirrettiin toiseen kertaan :D Ihme sähellystä. Päädyimme sitten Poroon aloittelemaan ja sieltä sitten Onnelaan.

Eilen oli sitten löhöilypäivä, kävin kuitenkin nopeasti työpaikallani, kun oli jäänyt erään asiakkaan tiedot työhousujeni taskuun pukkariin ja kyseisen asiakkaan pesukoneelle pitäisi tilaa kotiinkuljetus keskiviikoksi. Tietenkin minulle käy näin kun lähden lomalle ! Hieman pelästyikin, kun näin juna-asemalla erään miehen, joka alkoi viikko sitten juttelemaan minulle ja pyysi numeroa (en antanut ja otin hänen numeron) ja on lähtenyt seuraamaan minua asemalta meidän parkkikselle kun en ole soittanut hänelle.. (looong story) HUI!

Tänään olen sitten ahkerana tyttönä tiskannut hirveän vuoren tiskejä, imuroinut ja tehnyt kanttarellipiirakkaa. Kuitenkin valmiilla piirakkapohjalla, joten ei tarvinnut kun vähän ruskistaa kanttarellit ja purjot, sekä tehdä muna-kermaseos, nams !

1871335.jpg

On kyllä alkanut ulkona olemaan aika viileät ilmat. Nytkin vain 13 astetta ulkona ja täällä meillä sisälläkin on hirveän kylmä ! Pattereita ei saada päälle, pitäisi varmaa pyytää joku isännöitsijätoimistosta laittamaan se päälle. Tästä se syksy alkaa, niin kuin monissa blogeissa on manattu ! Nyt Huippisten pariin (Australian huippis ei ole oikein säväyttänyt, mutta pitää se silti katsoa) !

Mukavaa viikkoa kaikille !