Tämä postaus tulee vähän viiveellää, kun eilen en kerennyt. Viikonloppuna oli oikein mahtava sää ja päätimmekin mennä pienelle piknikille poikaystävän kanssa Kaisaniemen puistoon. Mukana oli kanafetasalaattia, patonkia ja mansikoita.
1779016.jpg

Piknikin jälkeen kiertelimme vähän kaupungilla ja päivän päätteeksi kävimme ostamassa jätskipallot. Tällä kertaa valitsin mauksi sinisen vanilja-vadelman ja oli oikein herkullista.

1779024.jpg

Maanantaina töiden jälkeen kävimme katsomassa uuden Batmanin. Oli siellä leffassa sitten outoa porukkaa. Eräät alkoi mainoksien aikana buuamaan ja huutamaan boooring, toiset taas potki meidän takana tuolejamme ja yksi herra vieressä nojasi kyynärpäidensä varaan edellä olevaan tuoliin. Toivottavasti siellä takana ei ollut ketään lyhyttä katsomassa.

Tässä asussa olin elokuvissa, täältä löydät paremman kuvan hameesta eri värisenä

1779026.jpg

Mekko/Lindex
Vyö/Ellos
Kenkinä toimivat tämän postauksen harmaat yksilöt, jotka sitten pamauttivat rakon jalkoihin, rakkolaastarin LÄPI! Ai että harmittaa erittäin paljon, koska tuntuu siltä että noita kenkiä ei voisi käyttää ollenkaan vaikka niitä kuinka monta kertaa "sisäänajaisi" :(