Nioniin, rahaa on tässä viimesen kuukauden aikana mennyt todella paljon rahaa. Tässäkin postauksessa esitellyt tavarat ovat vieneet vain osan rahoistani, joten nyt taidankin pitää pienen säästökuurin.

1618161.jpg1618168.jpg1618165.jpg1618173.jpg1618177.jpg1618182.jpg

Huh, ärsyttää kun noita kuvia ei pysty asettelemaan itse mitenkään kun tuollein tyhmästi. (Ostokset ei ole ostojärjestyksessä:))

Se nahkatakki, minkä tilasin Ellokselta, jouduin pettymään siihen pahasti. Pienin koko oli aivan liian iso ja se oli muutenkin semmoinen plörö, joten palautin sen. Taas alkoi nahkatakin metsästys, mutta tietenkää kaupoissa ei enää missän löytynyt sopivaa ja halusin välttämättä nyt enkä vasta syksyllä. Joten tilasin sitten mustan nahkatakin H&M Divided mallistosta (99€) ja olen ollut tyytyväinen siihen. Tosin nahkatakki kelejä ei taida olla enää moneen päivään, mutta onpahan se valmiina tuolla kun tarvitsee :)

Tuon söpön valkoisen paidan näin H&M:llä (14,90) ja se oli pakko saada, enpä sitten jaksanut mennä jonottamaan sovituskoppiin vaan nappasin sen suoraan kassalle ja onneksi on hyvä päällä.

Musta mekko on Ellokselta (9,90) ja jälkeenpäinajateltuna olisi pitänyt vaihtaa se valkoiseen, mutta ei se haittaa. Kangas on semmoista jännää puuvillaa ja tykkään tuosta mallista paljon. Sopivan arkinen.

Tuo tuubitoppi on H&M: L.O.G.G mallistosta ja maksoi 9,90€

Ihanasti pikselöidyssä kuvassa löytyy uusi kesälaukkuni (Citymarket, 6€), jalkakuorintavoidetta (1,90) ja silkkinauha päällysteinen panta (1,90) H&M:stä

Ja tuon kirjekuorilaukun löysin alennuksesta enää 7€, niitä löytyi mustanakin, mutta joku oli kerennyt napaamaan sen ennen minua, kun olin jäänyt vielä pariksi päiväksi miettimään ostanko kyseisen laukun. Laukki oli siis ostettu Citymarketista.

Niin ja näiden lisäksi olin vielä ostanut perusneuleen (14,90) H&M:stä ja mustan tuubitopin, juuri se 4,90€, mustana kun silloin siellä H&M:ssä ei ollu muita sopivia, enkä pelkäöstään sen topin takia lähtenyt tilaamaan netistä kun ei ollut muihin tarvetta.

Viikonloppuna onkin sitten tiedossa Sinkkuelämää - elokuvan katsauskaverin kanssa. Oli aika hassua, että lippuja ei saanut varata vaan piti ostaa heti. Sunnuntaina sitten Sinkkuelämää fiiliksissä:) Nyt vain odottelen, että poikaystävä pääsis töistä niin pääsis ulos nauttimaan hyvästä ilmasta.