Eilen päästiin poikaystävän kanssa kutsuvieras - kutsuilla Cape You ystävänmyynteihin. Sieltä löytyi Pepe Jeans:iä, Vans:ia, Rossignolia, Fred Perryä, Tom Tailoria yms yms... Itse en ollut hirveällä tuhlaustuulella, kun oli semmoinen fiilis että ei oikein tarvitse mitään. Yhdet Fred Perryn kengät (50€) olisin halunnut ostaa, mutta, en sitten viittinyt kun noita kenkiä on tossa viime aikoina jo tullut osteltua. Saaliikseni jäi sitten yksi musta Tom Tailorin hame, mutta siitä ei ole vielä kuvaa, kun pitäisi kaventaa. Onko kellään muuten mitään hajua, miten tämänmallista hametta voi kaventaa, omilla taidoillani en osaa. Pliis auttakaaa, muuten joudun antamaan tämän ihanan mekon eteenpäin ! :(

Päivän asustakaan en kerennyt eilen hirveässä kiirreessä ottamaan kuvaa, olisi ollut kiva pitkästa aikaa laittaa tänne omasta vaatetuksesta kuva, mutta tällä kertaa saatte kuvitella omissa mieleissäne miltä näytin. Päällä oli musta H&M:n villakangashame, joka ylettyi polvien yläpuolelle, Vero Modan printti-tpaita, Elloksen neuletakki, sukkahousut ja Reebokin tennarit sekä tietenkin ulkona vielä tuo uusi kevättakki ja punainen kaulaliina. Näin kirjoitettuna kuulostaa hassulta yhdistää tuo hame ja Reebokin kengät, mutta itseasiassa ( vaikka itse sanonkin) asu näytti oikein kivalta mielestäni. Ehkäpä joku päivä siitä tuleekin vielä kuva :)

Tänään sitten saapui Suomen oma Elle. Kerkesin vain selailla sitä läpi, mutta luin kuitenkin muotiblogeista kertovan artikkelin.Näin ensivaikutelman minkä voi saada selailulla, niin lehti vaikutti ihan kivalta. Itse en ole koskaan pahemmin välittänyt Trendistä, ei vaan kyseinen lehti ole iskenyt, mutta katotaan tässä nämä kolme ensimmäsitä Elle:ä, että jatkaisinko sitten tilausta. Mitäs te piditte?

6282_elle52008.jpg
kuva elle.fi

Muistakaa osallistua Dolce Vita:n ihastuttavaan arvontaan !