Jep oli oikein mukava viikonloppu. Perjantaina käytiin ScanBurgerissa syömässä (:D!) voi voi sitä makuelämystä! Enpä mene toiste sinne, burgeri oli semmoista peruskauraa, pihvikin maistui valmisjauhelihapihviltä suoraan kaupan hyllystä ja ranskalaisetkin olivat varmaan seissy siellä koko päivän :D Sen jälkeen halusin käydä nopeasti Gina Tricotissa, ja suureksi yllätykseni myyjät eivät puhuneet suomea siellä! Siis mitä h**vettiä(anteeks kielenkäyttö)? Kyllä minä nyt suomeksi haluan palvelua, enkä edes uskaltaisi ruotsiksi kysyä mitään kun sen kielen taito on mitä on. Okei no jotkut siellä puhui englantia (en ole varma puhuiko kaikki) ja ehkäpä pari henkilöä jopa suomea, mutta kyllä nyt suomea edes suurin osa myyjistä pitäisi osata. Enkä edes usko, että tämä johtuisi siitä, että suomenkielisiä myyjiä ei olisi löytynyt tai muuta vastaavaa, ja sen kyllä ymmärrän että ruotsia pitäisi osata. Älkää närkästykö, mutta ihmettelen vaan. Saa tulla valaisemaan tyhmää jos tähän on joku fiksu ratkaisu ollut :)

No loppujen lopuksi sain kuitenki ostettua tämän neuleen, 19,90, mustana. En ole ottanut vielä kuvaa siitä.

Lauantaina käytiin katsomassa Saw IV, joka oli aika raaka filmi mutta kuitenkin katottava. Loppu oli jotenkin outo ja tuli semmoinen fiilis, että tässäköhän se sitten oli. Mutta minkäs teet kun on kolmas jatko-osa, toivottavasti niitä ei tulisi enempää. Leffan jälkeen käytiin Shaker:ssä yhdellä, jossa olen jo pitkään halunnut käydä. Drinkit oli erittäin hyviä (maistelimme ainakin Limevipeltäjää, DR.Love:a ja Pikku kakkosta) ja suosittelen muillekin siellä käymistä. Täällä Helsingissä kyseinen paikka oli kuitenkin sen verran pieni, että kaikille ei riitä istumapaikkoja saati sitten välttämättä seisomapaikkojakaan :D Minkälaisista drinkeistä muuten pidätte? Itse ainakin pidän, niistä jossa on jotain limeä tai sen tapaista, ja voi olla makeaakin, kunhan vain ei liian makeaa  :)

Tässä olen jo parin viikon ajan tehnyt työtä tukka putkella, kun joulun lelukuvasto on tulossa tällä viikolla jakoon. Olen siis työpaikkani leluvastaava, ja voitte kuvitella sitä lelun määrää mitä tähän aikaa vuodesta tulee, samoin sitä työmäärää yhdelle ihmiselle. No onneksi tällä viikolla on loppurutistus ja on muitakin osaston henkilöitä auttamassa.

Mukavaa viikko kaikille!

2006_48_Drinkki.jpg
kuva