Siinä se viikonloppu sitten meni. Perjantaina olimme siis poikaystävän kanssa Raffaellossa syömässä. Oli oikein hyvää ruokaa, mutta ihmettelin suuresti että annoksiin mitä esimerkiksi söimme ei kuulunut kasviksia ollenkaan, tai no poikaystävän annoksessa oli muutama hassu pala paprikaa ja tomaattia. Muissa paikoissa kun olemme käyneet niin annokset ovat pursuneet vihanneksista :D

Lauantana löhösimme sitten melkein koko päivän ja illalla suuntasimme The Club:lle. Sunnuntainakin oli löhöpäivä. Tässä on muutamia kuvia viikonlopusta. (Sormikkaat ja pipo on ostettu viikonloppuna)

1003377.jpg

Nämä kukat sain poikaystävältäni 2-vuotispäivämme kunniaksi. Hän kertoi ettei halunnut ostaa tavallisia ruusuja, joten päätyi näihin.

 1003380.jpg

Tästä asusta löytyy:  tunika /Kappahl lastenosasto, Housut/JC, silkkinauha/Eurokangas

1003382.jpg

Asu: villakangastakki/Vila, housut/JC kaulaliina/Stockmann, sormikkaat/H&M(3,90€/2kpl), pipo/Lindex (7,95€), nilkkurit/Citymarket. Yritin siis löytää matchaavat asusteet kaulaliinan ympärille, mutta pipoa ei löytynyt punaisena ja sormikkaat eivät ole ihan samaa sävyä. Ja kuvassa ei näy laukkuani, joten otin siitä erillisen kuvan. Laukku on Tod's - merkkinen.

1003533.jpg

 
1003390.jpg1003385.jpg

Sunnuntaina kokeilin myös poikaystäväni armeijavaatteita. Kuva on siis hänen kotoaan, yritin rajaa taustaa pois, mutta photoshop ei suostunut toimimaan tänään. Ihana kun vuodatus on pikselöittäny kasvoni uuteen uskoon ja en omista silmiä! Anyway,  talvitakki oli todella lämmin ja ihanan tuntuinen, mutta ei matchaa housujen kanssa :D Kävimme myös Ruoholahdessa pienimuotoisella kävelyllä :)