Olen siis laittanut hakemuksen Helsingin kaupungin vuokra-asunnoille, mutta mitään heistä ei ole kuulunut, mutta kuitenkin yllätykseni siellä nettisivuilla päivittyy välillä vapautuvia asuntoja, missä on samoja kriteerejä kun mitä olen itse laittanut hakemukseen. Miksi näin? Olen siis systeemin ymmärtänyt näin, että kun niitä hakemuksia ihmiset ovat lähettänet, niin heihin otetaan yhteyttä kun sopiva asunto löytyy. Tietenkin siihen voi mennä vuosia, mutta nettisivuille tulee kuitenkin vapautuvia asuntokohteita, mihin kuka vain voi hakea ja sitten se, joka on jonottanut hirveän kauan niin ei saakkaan sitä asuntoa. Anteeks, jos oli vähän epäselvä selitys, mutta tätä olen ihmetellyt.

Beyonce julkaisi omalla nimellään kulkevan Samsungin puhelimen. JES! Tuleekohan tästäkin joku buumi ja kohta kaikilla julkkiksilla on oma nimikkopuhelin. Jotain rajaa! Eipä tuo B'phone sen erikoisennäköinenkään ole.

beyonce.jpg

Sitten päästäänkin perjantaivideoon. Sanooko Lisa D'amato mitään teille? No hän on se sekopää Huippumalli haussa - sarjassa viidenneltä tuotantokaudelta. No nyt on sitten julkastu hänen oma biisinsä ja videonsa Ace of Spades.(Voi HUOH!)