Tässä muutamia ostoksia viime viikolta
889940.jpg   889937.jpg  889939.jpg
*Prison Breakin 2. tuotantokauden dvd-boksi julkaistiin viime viikolla, ja tietenki se oli pakko hankkia. Töitä on niin usein yhdeksään asti ja poikaystäväkin haluaisi katsoa. Videoidenkaa kanavaviritys ei ole vielä onnistunut, niin miksen sitten saman tien ostaisi koko boksia. Onhan sarja kuitenkin niin hyvä, että katselukerrat eivät jää yhteen kertaan. 38,90€ (Voisin ostaa vielä sen ensimmäisenkin tuotantokauden :)) Ainiin, tuossa boksissa oli tietenki myös mukana bonusjuttuja, kuten 24 - sarjan 6. tuotantokauden ensimmäinen jakso! Itse en pahemmin seuraa kyseistä sarjaa, mutta kaikki muut olivat innoissaan siitä:D Näin myös tämän Million Dollar Baby - elokuvan, joka on todella hyvä elokuva, niin ostin senkin sitten siinä samalla. 7,95€

*Nämä helmet löysin Lindex:ltä ja näyttivät niin kivoilta, että oli pakko ostaa :D 9,95€ Yritin ottaa mahdollisimman hyvää kuvaa, mutta hirveän hyvin en onnistunut. Paitakaa ei ollut paras mahdollinen kaveri tuolle korulle:D Näillä mennään tällä kertaa.

EDIT:
Kävin tänää tänään vähän kiertelemässä kaupoissa ja Vero Modasta löytyi erikoinen tarjous! Tuubitoppi, rinnuksista vähä rypytetty/lisätty kangasta "ryppy -efetkiä" varten, maksaa normaalisti 19,90€, mutta kun ostat kaksi kappaletta, niin ne maksavat yhteesä 9,95€! No tarjous oli sitten pakko hyödyntää ja ostin mustan sekä ruskean :)