Eilen vietimme poikaystävää hieman erikoisempaa iltaa, koska hän on lähdössä maanantaina armeijaan. Enoni oli "antanut" valmistujaislahjakseni hotelliyön ja illallisen poikaystäväni kanssa, tietenkin enoni kustantamana, joten päätimme käyttää lahjan tänä viikonloppuna. Hieman myöhässä olimme liikenteessä, mutta saatiin loppujen lopuksi kuitenkin hotellihuone Sokos Hotelli Tornista Helsingin keskustasta. Saimme huoneen 10. kerroksesta ja isohkot ikkunat Helsingin ylle. Yllätyimme huoneen kylpyhuoneesta, joka oli kuin lasikaappi. Eli toinen näki, kun toinen oli suihkussa, onneksi sentään pöntön kohalla oli jonkilaista teippiä :D kuulemma ennen ei ole ollut !

Ja taas saimme huomata, että olisi pitänyt olla aikasemmin liikenteessä, jos haluaa hyvästä ravintolasta varattua pöydän. Monet paikat oli kiinni, toiset oli taas ihan täynnä, joten päädyimme Kampin italialaiseen Don Corleoneen. Ruokaa oli hyvää, tosin olisin myös halunnut maistaa paikan pastoja, koska niitä on City- lehdessä kehuttu kaupungin parhaiksi. Illan päätteeksi kävimme vielä moikkaamaassa kavereita ja tanssimassa baarissa, jonka jälkeen sitten menimme hotelliin. Aamulla oli sitten herkullinen hotelli-aamiainen.

Oikein onnistunut ilta ja varmasti tulee ikävä poikaystävääni. Huomenna lähden sitten saattamaan häntä ennen töihin menoa. Toivottavasti hän pääsee 6 kuukaudella :)

Ja lopuksi vielä lupaamani kuvat poikaystäväni antamasta lahjasta. Eli hän sai vaihdettua onneksi korvikset toisiin samanlaisiin.

719996.jpg      720001.jpg

Muistuu mieleen pari vuotta takaperin, kun kaikilla piti olla tuon tapaiset "timanttikorvikset" juuri tuon pyöreän tai sitten neliön muotoisina :D