Just tossa pari päivää sitten olisin halunnut laittaa yhden valkoisen Vero Modasta ostetun hameen päälleni ja kuinkas ollakaan, hameen vetskari oli rikki. Hamekkin oli ostettu viime vuonna, joten semmoisa ei löydy enää mistään, se oli siis yksi lemppareistani. No ehkä siihen vois ommella uuden vetskarin, mutta sitten pitäisi taas ettiä sopiva vetskari siihen ja käydä äitillä ompelemassa, jos ompelukone on edes kunnossa :D no joo olis ehkä helpompi ostaa uus hame :)

Jep poikaystäväni siellä armeijassa nytten puuhastelee. Ja juuri sopivaan aikaan, häneltä hajosi kännykkä! Ei ihme kun hänestä ei kuullut vähään aikaan mitään. Mutta onneksi tupakaveri lainas hänelle puhelinta ja nopeasti jotain puhelinta sinne pitäis toimittaa tai jotain :D

Jep olette ehkä huomanneet, jotka seuraavat blogiani, että päivitykset ovat hieman harventuneet. Inspistä ei nyt oikein löydy ja töitäki on koko aika. Mutta kuiteski, tämä kirjoitus on varmaan monesta ihan turha, mutta kuten monet ovat ehkä huomanneet, kirjoittelen tänne aina fiilisten mukaan milloin mistäkin :) Ymmärrän jos lukijoita ei kiinnosta, mutta kaikkia ei voi miellyttää.

732090.jpg

Kuva on itse otettu Helsingistä juhannuksena :)