Eivätkö he sitten millään usko? Paris Hilton kävi vankilassa, siitäkin tuli aika iso mediaryöpytys. Nyt Lindsay Lohan on kärähtänyt taas ratista! Hänen 45 päivän vieroituskuurin jälkeen kesti jopa muutaman päivän, että "kärähti" ratista ja tietenkin ajokortitta. Neiti Lohania epäillään myös kokaiinin hallussapidosta.

Ja kuulemma Britney Spears oli sekoillut OK! - lehden haastattelussa, ja kyseinen lehti miettii nyt, että julkaiseeko jutun sellaisenaan vai siistittynä versiona.

Saako julkisuuden paine julkkikset sekaisin. Monet "aloittelevat" tähdet vakuuttelevat aina pysyvänsä maan pinnalla, mutta pitääkö sitten sekään paikkansa aina. Kaikkia sekoiluja paparazzitkaan eivät pysty huomioimaan. Vai onko se raha mikä saa kaikkien päät sekaisin? Rahaa kun löytyy, niin voi tehdä ihan mitä haluaa ja milloin haluaa.

Tämmöistä voi myös tapahtua "ei-julkisuuden" henkilöille. Monet ylimielistyvät rikastuessaan ja kohtelevat muita niin kuin ala-arvoisempia. Kokemusta löytyy. Mitä vanhemmaksi tulee, sen paremmin sen varmaankin huomaa. Joten tällä hetkellä en ainakaan itse osaa selittää tarkemmin, mutta jotain olen kuitenkin huomannut. Oletko itse huomannut itsessäsi tai jossain tuntemassasi henkilössä kyseistä piirrettä?

Anteeksi sekava ja päätön kirjoitus, nyt ei ajatukset kulje :)

iltalehti.fi