Noniin olen sitten tullut kipeäksi heti näin kesän alkuun, joten todennäköisesti tulen paljon katsomaan elokuvia/telkkaria viikonlopun aikana. Mainitsemisen arvoisia ovat kuitenkin tämän viikonlopin Nelosen leffaputki. Perjantaina tulee komedia White Chicks - agentit minimekoissa. Lauantaina on vuorossa trilleri Jackie Brown ja sunnuntaina tulee toimintaelokuva Man onFire - Koston Liekki. Näistä olen nähnyt White Chiksin sekä Koston Liekin, ja pidän molemmista. Haluaisin myös katsoa Jackie Brownin, koska vaikka se onkin tullut monesti telkkarista ja on ollut mahdollisuus vuokrata se niin en ole kuitenkaan jostain kumman syystä katellut, kun ehkä muutaman pätkän vain.

Tässä vielä kuvaukset elokuvista:

White Chicks: "Hillittömän vauhtikomedian taustalta löytyvät Wayans-veljekset muistetaan myös 2000-luvun suurimpiin komediamenestyksiin kuuluvasta Scary Movie -elokuvasarjasta. Reipasotteinen tarina kertoo kahdesta FBI-agentista (Shawn ja Marlon Wayans), jotka komennetaan suojelemaan upporikkaita Wilsonin hotelliperijätärsiskoksia kidnappaajilta. Kaksikko soluttautuu seurapiireihin tekeytymällä itsekin ökyrikkaiksi prinsessoiksi."

Jackie Brown: "Supertähtiohjaaja Quentin Tarantinon ohjaama ja kirjoittama rikostrilleri perustuu Elmore Leonardin (mm. Get Shorty, Out of Sight - mieletön juttu) romaaniin. Jackie Brown (Pam Grier) on kovapintainen lentoemäntä, joka salakuljettaa asekauppiaspomonsa (Samuel L. Jackson) rahoja ammattinsa varjolla. Kun nopealiikkeinen nainen jää kiinni, häntä yritetään painostaa käräyttämään työnantajansa. Kutkuttavia mutkia matkaan tuo myös ehdonalaisvalvoja Max (Robert Forster)."

Man On Fire: "Toimintatrillerin on ohjannut lajityypin mestari Tony Scott (mm. Top Gun, Valtion vihollinen, Purppuravyöhyke). Kaksinkertainen Oscar-voittaja Denzel Washington esittää entistä CIA:n agenttia, joka palkataan yhdeksänvuotiaan tytön (Dakota Fanning) henkivartijaksi. Kun tyttö kidnapataan, menneisyytensä katkeroittama mies ryhtyy janoamaan kostoa hinnalla millä hyvänsä."

Suosittelen näitä, jos joku on television ääressä yhdeksän aikoihin viikonloppuna, tai jos joku haluaa ottaa nauhalle sadepäivän varalle :)

chicks_large.jpg   Jackie%20Brown.jpg  man-on-fire.JPG

Kuvaukset täältä, kuvat täältä, täältä ja täältä.