Päätin tehdä uuden osion, missä arvostelen erilaisia tuotteita. Tällä kertaa arvostelen muutamia jalkavoiteita, joita olen itse käyttänyt. Olen kokeillut monia tuotteita, koska jalkani, varsinkin kantapääni, ovat aika kuivia aina.

Tällä hetkellä käytän Schollin Foot Cream Mousse jalkavaahtoa. Ennen en ole huomannut vaahdon muodossa jalkavoidetta, joten päätin kokeilla tätä. Tästä jalkavoidevaahdosta luvataan seuraavia asioita: pehmentää ja kosteuttaa kuivaa ja karheaa isoa, imeytyy nopeasti - ei tahraa, kosteuttaa tehokkaasti, hajusteeton, ei sisällä säilöntäaineita ja pitäisi riittää 160 käyttökertaan.

Mielestäni tämä on kosteuttanut erittäin hyvin, tuloksia alkaa näkymään melkeinpä heti. Hajusta en vain tykkää, vaikka etiketissä lukeekin hajusteeton :D. Vaikka etiketissä lukeekin että, vaahto imeytyykin nopeasti, pitää kuitenkin odottaa jonkin aikaa, että voi lähtee kävelemään, koska vaahto ei ole imeytnyt kunnolla ja käveleminen tuntuu liukkaalta. Mutta muuten hintalaatu-suhde on ok. Hintaa oli tällä tuotteella n 7€.

Ennen vaahtoa kokeilin hieman halvemppaa tuotetta. Farmasi Foot Care:n Smooth Foot, jonka pitäis pehmentää jalkoja ja saada ne tuntumaan silkin pehmeiltä. Voide sisältää myös e-vitaminiia.

Tämä voide ei auttanut yhtään jalkoihini ja vaikka kuinka laitoin sitä joka päivä, jalkani olivat silti kuivat. Hintaakin oli vain n. 4€. Tätä en suosittelisi.

Tässä on kuva kummastakin voiteesta.

601211.jpg

Sitten vielä yksi voide. Compeedin voide, joka on tarkoitettu karheille ja halkeileville jaloille, ja varsinkin halkeileville kantapäille. Muita tuoteselostuksia en muista/löytänyt tuotteesta, mutta käytettynä kaksi kertaa päivässä, niin muttamassa viikossa halkeilut loppuisivat.

Tämä voide toimii erittäin hyvin, omat halkeilevat kantapääni ovat parantuneet kyseisellä tuotteella. Haju on miellyttävä ja imeytymiskyky on samanlainen kuin Schollin vaahtojalkavoiteella. Hintaa oli n. 8€

compeed_C617110_blister_skin_cream_MED.j