Onneksi sentään itselläni ei ole minkäännäköistä joulustressiä. Kun sitten taas töissä näkee kuinka kiukkusia ja ärtyisiä monet asiakkaat ovat. Todella kärttyisiä, huudetaan ja valitetaan milloin mistäkin aivan turhasta. Yksikin esimerkki kun infolta soitettiin ja sanottiin että asiakas kysyy löytyykö meiltä vaaleanpunaisia Nintendo DS:iä, vastasin siihen että vain hopeisia ja mustia löytyy, BIIIG mistake. Asiakas sitten vaati saada nähdä laitteen, koska hopeita ei ole olemassakaan, ja kun hän paikalle saapui, niin näytin tämän "hopean" DS:n vastasi asiakas todella ärtyisästi että tuohan on VALKOINEN ei hopea (Laite on siis metallin"valkoinen" eikä puhdas valkoisenvärinen ja erehdyin sitten väärässä valossa sanomaan sitä hopeaksi, mun moka). Jes :D näitä löytyy kyllä lisää, eikä tuo ollut kyllä pahimmasta päästä. Itse en onneksi sentään ota näitä ärtymyksiä itseeni vaan jatkan töitä iloisena ja pirteänä :D

Mutta kuitenkin, luovatko ihmiset itselleen tämän stressin, kun töiden jälkeen pitäisi hankkia lahjoja ja sun muita joulutarvikkeita? Tänäkin vuonna pitäisi tilastojen ja tutkimuksien mukaan ihmisten kuluttaa enemmän kun ikinä on kulutettu. Miksi? Okei maailma on niin kehittynyt ja teknologisoitunut nykypäivinä, että kaikki uudet härpäkkeet ja vempaimet pitää saada vimpan päälle. Kaikki on yhtä kulutusjuhlaa, mutta koittakaa miettiä ostoksianne. Riittäisikö yksi jokaiselle, eikä tarvitsi olla edes olla niin hieno lahja. Ajatushan on tärkein, ei se hinta tai itse lahja.

Mutta siis joo, tässä oli hieman sekava postaus täällä kulpyhuoneen remontin keskeltä. Pointti oli se, että älkää hyvät ihmiset stressatko joulusta. Joulun pitäisi olla rauhoittumisen aikaa, niin pitäisi myös olla joulun alusaika. Älkää ihmiset stressatko joulusta niin paljoa, tavarat ja hohdokkuus eivät ole se tärkein juttu.

joulukuusi.jpg
kuva